maanantai 15. huhtikuuta 2024

Norjan talvileiriviikko 27.-30.3.2017

1.päivä. Menimme lentokentälle klo 6.30 ja lento lähti 7.35. ja lento kesti noin 1h 15min. Olimme Oslossa, tarkemmin Gardermoenin lentokentällä. Menimme minibussilla Sjusjöeniin ja matka kesti 1h 30min. Tulimme leirikeskukseen, jossa kokoonnuttiin olohuoneeseen, jossa kerrottiin ohjeita. Tämän jälkeen saimme omat huoneemme. Sitten oli hetki vapaata, jona aikana piti laittaa sänky valmiiksi nukkumista varten. Sitten oli vapaa-aikaa, jolloin käytiin kaupassa ostamassa juomista ja syömistä.
Husky-koiriin tutustuminen
Seuraavaksi lähdimme katsomaan husky-koiria ja myöhemmin menimme ajelemaan niillä. Tulimme takaisin keskukseen, jossa oli ruoka odottamassa, söimme ja rentouduimme hetken aikaa, pelasimme korttia ja biljardia. (Janne ja Tim)


Helsinki-Vantaalla odotetaan...
Sitten harjoittelemaan huskeilla ajoa...
2.päivä. Heräsimme aamulla 8.30 ja aamupalaryhmänä toimi Janne, Tomi ja Timi.
9.00 oli aamupala, jolloin kokoonnuimme olohuoneeseen syömään yhdessä. Kello 10.00 oli aamutapaaminen, jossa sovimme päivän menoista. 

Kokoontumisen jälkeen menimme laittamaan lasketteluvaatteet päälle, jonka jälkeen lähdimme. Jotkut lähtivät koira-ajelulle huskien kanssa ja toiset mäkeen. Husky-koirien vetämät laskettelukeskukselle syömään muitten kanssa grilliruokaa, jonka valmisti norjalaiset opettajat. 
Laskettelukeskukseen saavuttuamme menimme vuokraamaan lasketteluvarusteet.Laskettelun välissä menimme syömään hampurilaisia ja nakkeja. Olimme laskettelemassa noin 5.h, jonka jälkeen menimme takaisin mökille.
Meillä oli vapaa-aikaa; käytiin suihkussa ja laitoimme märät vaatteet kuivumaan ja sen jälkeen menimme syömään. Ruoan jälkeen illalla oli yhteisaktiviteetti, missä menimme jonoon. Yksi opettajista kertoi vaihtoehtoja toinen oli vasemmalla huonetta ja toinen oikealla. Päätimme kumpaan menemme ja kerroime miksi valitsimme sen puolen. Menimme sen jälkeen iltapalalle ja hoitamaan muut iltatoimet. Ennen huoneisiin menoa kerkesimme pelata hetken biljardia ja pingistä yhdessä. Nukkumaan piti mennä 23.00. (Santtu ja Oskari)


Niko ja Santtu tekevät aamupalaa.
Bente tarkistaa ruuan ja Thor reseptin😉

Tor Ola pitää aamupalaveria






Hienot ovat maisemat.😎 

Päiväpassi rinteeseen 


Sitten mennään eikä meinata...

Välillä pitää syödä, että jaksaa painaa...

Lillehammerin Lysgårdsbakkene.
Olympialaiset 1994


Tässäpä me olemme kaikki ja mukavaa oli.

Lento Gardemoenilta kotiin alkaa....

3.päivä. Heräsimme noin kello 8.30, jonka jälkeen oli aamupala noin kello 9.00. Aamupalaveri pidettiin noin kello 10.00. Noin kello 10.45 osa ryhmästä lähtivät koira-ajelulle ja toinen osa laskettelemaan. Noin kello 13.00 oli ruokailu laskettelurinteitten alapäässä. Ruokana oli hampurilaisia ja vohveleita nakilla. Lasketteluryhmä jäi laskettelemaan noin kello 15.30 asti, jonka jälkeen lasketteluryhmä jatkoi matkaa leirikeskuksen kautta Lillehammeriin. Lillehammerissa kävimme mäkihyppytornin luona ja ostoksilla. Iltaruokailu oli noin kello 20.00. Ruokana oli tacoja ja tortilloja. Sen jälkeen oli leikkejä. Nukkumaan menimme noin kello 23.00. (Niko ja Tomi)

4. päivä. Herätys oli 8.30. Aamupala oli 9.00 sen jälkeen piti siivota huone. Menimme käymään kaupassa ja meidät otettiin kyytiin kaupalta. Ajoimme lentokentälle suoraan pysähdyksittä. Sitten oli turvatarkastus.  Menimme lentokoneeseen ja olimme Suomessa 16.00. Haimme laukut ja lähdimme  kotiin. (Jiri)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti