maanantai 15. huhtikuuta 2024

Syysleirikoulu 19.-21.8.2015



Kokoonnuimme Jopo-luokassa klo 9.15. Laitoimme tavaramme bussiin ja istuimme omille paikoillemme. Bussimatka meni erittäin hyvin, melkein kaikki kuuntelivat musiikkia. Pysähdyimme vain yhteen paikkaan Heinolan ABC:lle. Lähes kaikki kävivät kaupassa ostamassa eväitä. Pyhdästystauko kesti 20 min., jonka jälkeen jatkoimme matkaa n.15 min. 

Kun pääsimme perille otimme tavaramme bussista ja siivosimme jälkemme bussista. Sen jälkeen Juha jakoi  huoneet ja huonekaverit. Kun huoneet ja huonekaverit oli jaettu purimme matkatavaramme Pääsimme sen jälkeen suoraan ruokapöytään syömään. Ruokailuja meillä oli vain 5 krt päivässä :)

Tytöt työntää pojat vesille
Kun olimme syöneet lähdimme tutustumaan leirialueeseen. Kun olimme tutustuneet leirialueeseen  menimme veneilemään: Meillä oli käytössämme soutuveneitä, kanootteja ja polkuveneitä Soudimme n.30-40min, jonka jälkeen oli jo  välipalan aika. Välipalaksi meillä oli pullaa, kahvia ja mehua. 

Norsuleikki alkaa

Myöhemmin menimme uimaan. Vesi oli tosi kylmää. Uimisen jälkeen menimme ryhmittäin nurmikolle pelaamaan 'Metsästäjä, mummo ja susi - peliä'ja  Norsupeliä. Kaiken tämän jälkeen meillä oli omaa aikaa, kunnes oli jopäivällisen aika. Päivälliseksi meillä oli kinkkukiusausta ja salaattia. 
Päivällisen jälkeen meillä oli koko loppuilta vapaa-aikaa ja myös pelasimme korista 

Torstaina aamulla herättiin kaikki klo 8.30 teimme aamuhommat ja lähdimme aamupalalle. Aamupalaksi meillä oli puuroa ja leipää. 

Aamupalan jälkeen lähdimme aamukävelylle metsään. Oli tosi hyvä sää, aurinko paistoi ja oli lämmintä.

Lenkin jälkeen menimme sisälle ja aloimme tehdä sanomalehdistä mahdollisimman 
korkeaa tornia ryhmissä. Torneista tuli mahtavia. Tämän jälkeen teimme mielipide- kysymyksiä lappuihin nimettömänä ja kaikkien piti arvata kenestä puhutaa, kuraattori Tuuli luki ne. 
Tämän jälkeen Juha jakoi parit ja toisen pareista piti ohjata toinen kentälle puhuen, koska toisella oli side silmillä. Sitten kentällä piti toimia parin ohjeiden mukaan ja  piti noutaa ympyrästä puukapuloita, joissa oli numeroita ja piti varoa petankipalloja. 
Parit päättävät, kumpi on johtaa toista eteenpäin

Ville ja Tim. Splättäyksen mestarit :)


Tämän jälkeen menimme lounaalle ja lounaaksi meillä oli kanakeittoa ja leipää. Lounaan jälkeen lähdimme pelaamaan splättäystä. Se oli kaikkien mielestä kivaa. Osa porukoista pelasi useamman kerran. 

Oranssijoukkue: Santtu, Ville, Kaisa ja Janica




Tämän jälkeen lähdimme välipalalle ja välipalaksi meillä oli pannukakkua. Välipalan jälkeen meillä oli meilken koko loppupäivä vapaa-aikaa; jotkut saunoivat, uivat tai muuten vain istuskelivat ulkona. 
Illalla kaikki kokoonnuimme nuotiolle ja grillaseimme makkaraa, söimme leipää ja lauloimme, kunnes tuli tosi kylmä ja menimme sisälle






Perjantaina aamulla heräsimme kaikki klo 8.30 ja teimme aamutoimet ja lähdimme brunssille. Meillä oli pekonia, munakasta, nakkeja, lihapullia, mysliä, jogurttia, leipää, kahvia, mehua ja teetä. Brunssin jälkeen siivosimme huoneita ja pojat menivät pesemään rakennuksista slättäyjsen jälkiä. Kun huone oli siivottu ja tavarat pakattu menimme ulos odottamaan bussia. Bussi tuli ja lähdimme kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti