maanantai 15. huhtikuuta 2024

Jousiammunta 30.9.2015

Nuoli asetetaan nuolihahloon
Sormisuojus paikalleen
Näillä ohjeilla osuu paremmin


Käsi tulee....

Olimme jousiammunnassa Tapanilassa. Tapasimme Leinelän asemalla klo 12.30, josta menimme junalla tapanilaan. Jousiammunta oli tapanilanerällä joten kävelimme tapanilan asemalta. Meitä oltiin siellä vastassa.

Alussa meille kerrottiin mitä kaikki osat jousessa oli ja miten sitä käytetään. Meille annettiin sormi- sekä taivesuojat. Käytiin hakemassa nuolet, jotka laitoimme koukusta housuntakataskuun kiinni. Kaikilla oli kolme samanväristä nuolta, mutta jokaisella oli oma väri ettei kenekään nuolet menisi sekaisin.

Menimme kahteen eri riviin, meille jaettin taulut mihin sitten ammuimme. Enismmäisen rivin henkilö ampui ensin omat nuolensa, jonka jälkeen toisen rivin henkilö jolla oli sama taulu sai oman vuoronsa. Kun kaikki olivat ampuneet veimme jouset telineeseen, ja menimme laskemaan pisteet. Olimme ottaneet samalla nuolemme ja menimme hakemaan jousiamme telineestä, ja sitten takasin paikoilemme ampumaan. Aikaa oli n.60 minuttia.

Kun kaikki oli oppinut taktiikan niin Esa tuli näyttämään uuden tyylin. Kun aika oli lopussa paras ampuja sai mitalin ja voittaja oli Osku. Lähdimme kävelemään juna-asemalle takaisin ja menimme junaan. Koulupäivä loppui siihen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti