maanantai 15. huhtikuuta 2024

Syysleiri 2016


Ke 24.8. 
Tultiin koululle klo 9.00 ja laitettiin kamat bussiin. Lähdettiin  ajamaan kohti Kukonnotkoa ja siellä meillä oli ensimmäisenä ruoka. Sen jälkeen menimme tutustumaan paikkoihin ja saatiin huoneet ja pedattiin sängyt valmiiksi jonka jälkeen meillä oli vapaa-aikaa,kunnes oli jo välipala. Sitten lähdettiin veneilemään järvelle.
Välipalan jälkeen menimme pelaamaan yhdessä korista ja jalkapalloa, jonka jälkeen lämmitimme saunan ja menimme saunaan ja kävimme uimassa.
Sen jälkeen menimme huoneisiin ja kävimme iltapalalla jonka jälkeen oli loppu ilta vapaa.
Tim ja Kasper
Vesille vain...



ja sitten korista 

Pitäähän sauna lämmittää ja tietenkin joka päivä :)


To 25.8 
Herättiin klo 8.30 ja mentiin syömään klo 9. Sitten meillä oli ryhmäytymisleikkejä ulkona. Sitten oli ongelmanratkaisu: mihin suuntaan hevonen menee. Ryhmä 2  meni hakemaan puita saunalle ja grillille. Sen jälkeen oli vapaa-aikaa ja mentiin pelaamaan pingistä sitten oli 12.00 ruoka. Klo 14.00 menimme pelaamaan paintballia pelasimme noin 3 tuntia. Sitten oli vapaa-aikaa. Ryhmä 2 meni lämmittämään saunan ja kävi soutelemassa. Melkein kaikki halusivat saunaan sen jälkeen oli vapaa-aikaa. Vapaa-ajan jälkeen menimme illalla grillaamaan nuotiolle makkaraa. 
Janne, Osku ja Niko

Toinen ohjaa ja toinen etsii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti